Traducator chineza

Daca aveti nevoie de un traducator chineza pentru a realiza traduceri chineza autorizate sau legalizate, atunci ati ajuns in locul potrivit.

Veti primi traduceri chineza realizate de un traducator chineza cu experienta. Astfel, traducerile pe care le ridicati vor fi exact ceea ce asteptati.

Puteti opta si pentru interpretariat, serviciu prestat de interpretii nostri de chineza. Atat traducatorii cat si interpretii biroului nostru sunt autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania.

Pentru a receptiona traducerile in termen cat mai scurt, va punem la dispozitie si traduceri chineza online. Pentru mai multe detalii accesati ramura comanda.

Contactati-ne daca doriti sa aflati mai multe detalii legate de servicii traducator chineza si traduceri chineza romana sau romana chineza.

Scutiti timp si efort si profitati de serviciile noastre de traducere chineza online. Deoarece firma noastra isi respecta clientii, puteti fi siguri ca veti primi de la traducatorii nostri numai traduceri de calitate.

Mai mult, oferim traduceri chineza in regim de urgenta fara a percepe taxe aditionale.

Va oferim traduceriĀ in si din chineza si nu numai; puteti apela la serviciile noastre nu doar pentru traducator chineza si traduceri chineza romana, dar si pentru alte combinatii de limbi straine, pentru ca in colaborare cu noi va veti bucura de garantia calitatii traducerilor efectuate.

Chineza moderna

Chineza standard face parte din idiomurile nordice si are la baza dialectul vorbit in Beijing. In limba standard sunt folosite aproape 1300 de silabe diferite. Sistemul fonetic este alcatuit din 22 de consoane (oclusive, africate, fricative, nazale, aspirate, lichide si o oclusiva glotala) si 9 vocale, printre care 3 varietati ale sunetului i. Adjectivele sunt de fapt verbe calitative sau verbe statice, de exemplu hao insemna “a fi bun” iar bing insemna “a fi bolnav”.

Exista mai multe sisteme de transpunere a scrierii chineze in alfabetul latin. Doua dintre cele mai cunoscute sunt Wade-Giles (propus in 1859) si transcriptia moderna chineza, numita pinyin si adoptata in 1958.