Traducere chineza romana

Va oferim traducere chineza romana sau traducere romana chineza. Aici gasiti traducatori autorizati care va ofera numai traduceri de calitate.

Traducatorii nostri de limba chineza autorizati de Ministerul de Justitie din Romania pot realiza orice tip de traducere chineza romana sau romana chineza, indiferent de dificultate. Daca aveti nevoie de interpret chineza, oferim si servicii de interpretariat.

Scutiti timp si efort si profitati de serviciile noastre de traducere chineza romana online. Deoarece suntem o firma care isi respecta clientii, va asiguram ca traducerile pe care le veti primi vor fi realizate la cele mai inalte standarde.

Contactati-ne daca doriti sa aflati mai multe detalii legate de traducere romana chineza si traducere chineza romana.

Va putem oferi traducere chineza romana sau romana chineza si nu numai; puteti apela la serviciile noastre si pentru alte combinatii de limbi straine, pentru ca in colaborare cu noi va veti bucura de garantia calitatii traducerilor efectuate.

Istoria limbii chineze

Oamenii de stiinta au impartit istoria limbii chineze in patru perioade, dupa cum urmeaza: proto-chineza (pana in anul 500 i.C.), chineza arhaica (sec. 8-sec. 3 i.C), chineza veche sau antica ( pana in anul 907 d.C) si chineza moderna (din sec. 10 d.C. pana in prezent). Cele mai vechi inscriptii si poezii dateaza din perioada proto-chinezei. Scrierile lui Confucius si ale lui Mencius marcheza inceputurile chinezei arhaice. Cunostintele pe care le detinem azi in privinta sunetelor chinezei arhaice le datoram unei lucrari de fonetica publicate in anul 601 d.C. de invatatul Lu Fayan. In limba chineza, tonalitatile diferite indica sensurile cuvintelor sau ale unor silabe care se scriu identic. In limba chineza moderna exista patru tonalitati, pe cand in idiomul cantonez, mai arhaic, sunt cunoscute 6 tonalitati la fel ca in chineza antica. Cuvintele sunt in mare parte monosilabice. In chineza moderna cuvintele compuse sunt mai numeroase decat in etapele mai vechi ale limbii. Prefixele sunt mai putin frecvente, insa exista un numar considerabil de sufixe.