Traducere romana chineza

Biroul nostru de traduceri va ofera rapid si eficient traducere romana chineza autorizata, traducere chineza legalizata, supralegalizata sau apostilata, indiferent de domeniul de activitate.

Beneficiati de preturi avantajoase si de traduceri chineza de calitate primite in timp util. Traducerea dumneavostra va fi realizata de un traducator chineza specializat si autorizat de catre Ministerul Justitiei din Romania.

Noi facem fata tuturor cerintelor. Ne mandrim cu faptul ca raspundem rapid cererilor dumneavoastra, respectand termenul limita si livrandu-va traduceri chineza de inalta calitate, oferind in acelasi timp preturi competitive. Pentru a receptiona traducerile in termen cat mai scurt, va punem la dispozitie si traducere romana chineza online. In plus, echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va furniza orice informatie legata de traducere romana chineza.

Interpretii nostri cu inalta calificare va ofera diverse tipuri de servicii de interpretariat, adaptate nevoilor dumneavoastra.

Efectuam traduceri si din alte limbi, in afara de traduceri chineza.

Despre limba chineza

Limba chineza apartine familiei de limbi sino-tibetane. Chineza prezinta un anumit numar de varietati care pot fi numite dialecte, dar sunt clasificate de lingvisti drept limbi independente. Fiecare dintre aceste idiomuri este vorbit de mai multe persoane decat oricare alta limba din lume. Chineza standardizata este una dintre cele sase limbi de lucru ale Natiunilor Unite. Dialectele limbii chineze sunt foarte apropiate intre ele, diferenta fiind comparabila cu cea dintre limbile romanice moderne. Este vorba de deosebiri la nivelul fonetic si lexical, dar mai putin in ceea ce priveste gramatica. Printre aceste idiomuri se numara: mandarina (vorbita in nordul, centrul si vestul Chinei), dialectul Wu (vorbit in Shanghai si cateva alte regiuni), dialectul Gan (vorbit in provincia Jiangxi), dialectul Xiang (vorbit in provincia Hunan), dialectul cantonez (vorbit in sud-estul Chinei). La inceputul secolului trecut a fost declansat un proces de standardizare si unificare a limbii pornind de la dialectul mandarin.