Traduceri chineza

Aveti nevoie urgenta de traduceri chineza autorizate, legalizate sau chiar apostilate?

Ati ajuns exact unde trebuia. Calitatea si corectitudinea traducerilor sunt prioritatile noastre numarul 1 pentru ca dvs sa va bucurati de traduceri chineza conform celor mai inalte standarde.

Misiunea noastra este sa va oferim traduceri chineza excelente si doar asta livram de fiecare data. Nu incredintam o traducere chineza oricui, ci ea este preluata de traducatori chineza specializati si autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania.

Stim prea bine ca fiecare limba este diferita prin structura sa, prin expresiile sale sau prin sintaxa, de aceea ne asiguram ca limbajul folosit se potriveste intocmai cu regulile fiecarei tari. Nu exista un alt serviciu care sa ofere combinatia unica intre traduceri chineza de calitate superioara si timp record.

Avem o echipa de interpreti chineza la care puteti apela cu incredere.

Daca aveti nevoie de un traducator chineza profesionist si de traduceri chineza, contactati-ne.

Aici gasiti traduceri chineza, dar oferim traduceri din/catre o gama larga de limbi.

Idiomuri sino-tibetane

Dialectul cantonez vorbit in Canton, Hong Kong si Macau este cel mai reprezentativ dintre dialectele Yue din care face parte. In cantoneza sunt folosite trei tonalitati pentru silabele care se termina in -p,-t,-k si sase tonalitati pentru alte tipuri de silabe, doua tonalitati care modifica sensul cuvintelor si alte cateva tonalitati care determina categoria gramaticala. In afara de aceasta, exista mai mult de 2200 de silabe diferite, adica de doua ori mai mult decat in chineza moderna.

Dialectul Amoy este cel mai important din ramura de sud a idiomurilor Min, iar Fuzhou reprezinta ramura de nord ale acelorasi idiomuri.

Hakka este asemeni celorlalte dialecte chineze si spre deosebire de limbile altaice, (cum ar fi japoneza) o limba monosilabica. Hakka se situeaza pe locul 32 in lume dupa numarul de vorbitori si se afla printre primele 5 dialecte vorbite in China. Este unul dintre cele mai vechi sau poate chiar cel mai vechi dialect chinez.