Traduceri romana chineza

Aveti nevoie de traduceri romana chineza autorizate, traduceri chineza legalizate? Doriti sa apostilati sau sa supralegalizati actele traduse in limba chineza?

Firma noastra de traduceri ofera servicii de traducere romana chineza sau traducere chineza romana la cel mai inalt nivel, si la un pret competitiv. Va oferim traduceri romana chineza efectuate de un traducator chineza autorizat de catre Ministerul de Justitie din Romania.

Echipa noastra de traducatori chineza autorizati acorda atentie maxima fiecarui client. Beneficiati de traduceri romana chineza de calitate foarte buna, in timp util.

Primiti o traducere chineza corecta, de cea mai buna calitate, editata de un traducator chineza profesionist. Oricand aveti nevoie de traduceri romana chineza, echipa noastra este aici pentru a raspunde intocmai nevoilor dumneavoastra. 

Va punem la dispozitie si traducere online pentru traduceri urgente, indiferent de domeniul textului-sursa. Impreuna cu echipa noastra de traducatori chineza profesionisti si cu experienta, suntem capabili sa va oferim traduceri romana chineza rapide si servicii adecvate cerintelor dumneavoastra.

Daca aveti nevoie de un interpret chineza profesionist, nu ezitati sa ne contactati .

Aici gasiti traduceri chineza, precum si alte traduceri.

Standardizarea din timpul dinastiei Qin

In timpul dinastiei Qin (221-207 i.C) a avut loc prima standardizare oficiala a scrierii chinezesti, sub tutela functionarului Li Si. Acel stil s-a pastrat pana in ziua de astazi, fiind supus unor modificari la inceputul sec. I d. C., atunci cand a fost introdusa pensula de scris si in anul 600 d. C , cand a fost introdus tiparul. Standardizarea a cuprins aproximativ 3000 de caractere. O alta sursa de informatii in afara de descoperirile arheologice o reprezinta Dictionarul Shuowen jiezi compilat in jurul anului 100 d. C. Aceasta lucrare continea 9353 de caractere. Dictionarul Guangyun din anul 1008 continea 26194 de caractere (reprezentand 3877 de silabe diferite). Dictionarul Kangxi zidian compilat in 1716 cuprindea 40.545 de caractere. Totusi, numarul de caractere absolut necesare nu a depasit niciodata 5000, in prezent fiind mult mai mic.